Regisztráció | Belépés
BELÉPÉS

MENÜ

KERESÉS

HONLAPJAINK

MINI CHAT
500

~ NEKED HOZTAM... ~
Főoldal | Bejegyzések | Flash játékok | Fotóalbum | Jigsaw Puzzle | Képgyűjtemények | Könyvek, filmek, TV, rádió online | Vendégkönyv

Tényleg fontos dolgok

Felugró reklámok ellen
Itt a mi oldalunkon is vannak felugró reklámok sajnos. Ha azt szeretnéd, hogy ne legyenek, a böngészőn telepítsd az AdBlock plus kiegészítőt. Egyszerű a telepítés. Csak rá kell kattintani "Hozzáadás ehhez: Mozilla Firefox" (vagy amelyik böngészőt használod). És máris eltűnnek a ronda reklámok, legalábbis a többségük. Ha regisztrált tagként belépsz az oldalra, akkor egyáltalán nincsenek reklámok. A regisztráció egyszerű, facebookon keresztül egyetlen kattintás az egész.
Vannak erőszakos reklámok is, de nem kell tőlük megijedni. Akkor szoktak előjönni, amikor megnyitod a honlapot, és belekattintasz az egyik menübe. Vagy új lapon jelennek meg, vagy ami még bosszantóbb, a honlap helyére másznak be úgy, hogy eltüntetik az egész honlapot. De ezt csak a honlap első megnyitásakor csinálják. Ilyenkor zárd be a reklám ablakot és a honlapot nyisd meg újra.

Frissítsd az oldalt a böngészőben
A honlapunk megújult. Sokkal szebb és áttekinthetőbb, mint valaha. Mivel megváltozott a stíluslap is, törölni kell a gyorsítótárat a böngészőben ahhoz, hogy helyesen jelenjen meg a honlap. (A gyorsítótár törlésével semmilyen mentett adat, jelszó vagy süti nem törlődik!) Ezt csak egyszer kell megtenni. Segítséget a gyorsítótár törléséhez itt találsz: Google-fiók súgó: A gyorsítótár és a cookie-k törlése
Mozilla Firefox: Ha betöltött az oldal, kattints a frissítés gombra vagy nyomd meg az F5-ös forróbillentyűt.
Chrome: A Chrome nem frissíti a stíluslapot akkor sem, ha "az oldal újratöltését" kérjük. Chrome-ban a jobb oldali menüsávban válaszd ki a "Beállítások" menüt. Tekerj a beállítások legaljára. A legutolsó sorban találod a "Speciális" feliratot. Kattints rá. Ekkor megjelennek a további beállítási lehetőségek is. Az első ablak neve: "Adatvédelem és biztonság". Itt találod a "Böngészési adatok törlése" opciót. Kattints rá. Pipáld ki a "Gyorsítótárban szereplő képek és fájlok" lehetőséget (a többi ne legyen kipipálva) és nyomd meg a "Böngészési adatok törlése" gombot. Ezután nyisd meg újra a Neked hoztam oldalt. Nem olyan bonyolult, mint ahogy leírtam.
Internet Explorer: Az Explorer sok dolgot nem tud, nem érzékel, letilt, hibásan jelenít meg... Nem javaslom a használatát. Ha mégis ezt használod, akkor próbáld itt is kiüríteni a gyorsítótárat.

Ha nem működnek a flash játékok
Ha a játék ablakában csak a nagy ürességet látod, akkor várj egy kicsit. Ha egy perc után még mindig változatlan a helyzet, akkor lehet, hogy a Mozilla szó nélkül letiltotta itt a Flash Playert. Kattints bele a nagy ürességbe, és akkor kiírja, hogy mi a probléma. A flash player egyes verziói nem működnek jól teljes képernyős módban. Ez a flash player hibája. Kedvenc játékunk a Jigsaw Puzzle is csak ablakban játszható jelenleg, de reméljük, hogy a következő frissítés megoldja ezt a kellemetlen problémát.

A fotóalbun képei
A fotóalbumban ha a fotó csempéjére kattintasz, egy felugró ablakban jelenik meg a fotó. Ha az eredeti fotó nem fér el a felugró ablakban, akkor a felugró ablak alján egy pici ikont találsz (ilyet: Kép megjelenítése új lapon). Erre kattintva új lapon megjelenik a fotó teljes életnagyságában. Egy-egy fotó leírásához és a hozzászólásokhoz úgy jutsz el, ha nem a csempére kattintasz, hanem fölötte a fotó nevére.

Képgyűjtemények, Könyvek, Játékok stb. megjelenítése
Az oldalunkon a Flash játékok, Jigsaw Puzzle, Képgyűjtemények, Könyvek, filmek, TV-rádió online... vagyis szinte minden úgy működik, hogy a listában arra, amit meg szeretnél tekinteni, a téma csempéjére vagy a címére kell kattintani. Új, felugró ablakban jelennek meg a tartalmak.
Ha a tartalom nem jelenik meg: Nézz körül a tálcádon. Lehet, hogy nyitva van már valamelyik képgyűjtemény (vagy könyv, játék stb.), és most csak azért nem látod, mert nem az az aktív ablakod.
Egyszerre csak egy képgyűjteményt tudunk megnézni felugró ablakban, illetve csak egy flash játékkal tudunk játszani. De ha mindenképpen több képgyűjteményt szeretnél egyidejűleg nyitva tartani, akkor a listában jobb klikkel kattints a csempére vagy a címre és válaszd a "megnyitás új ablakban" lehetőséget. Játékoknál ez utóbbit nem javaslom, mert több flash nyitvatartása lelassíthatja a böngészőt.

Mi a különbség a fotóalbum és a képgyűjtemény között?
A képgyűjteményekben általában kisebb képeket tartunk, a fotóalbumban pedig fényképeket és nagyobb képeket. A képgyűjteményeket könnyebben tudjuk megnézni, mert elég rákattintani a címére vagy a csempéjére, és az összes képet egyidejűleg láthatjuk. A fotóalbumban a képeket egyesével tudjuk csak megtekinteni. (A nagy képek a fotóalbumban átláthatóbbak, a kicsik pedig a gyűjteményekben. Azonos témát, például "Karácsony" érdemes mindkét helyen keresni.)

Chat
Ez egy lusta chat, nem frissül magától. A chat ablakában a pici zöld ikonra kell kattintani a frissítéshez. Így néz ki: Ez a chat frissítés ikonja

 
P-Art EviaDesign | Copyright Evia © 2017 | Top100