Regisztráció | Belépés
BELÉPÉS

Fórum!
Html, számítástechnika [19]
A honlap hírei [4]
Humor [0]
Játékleírások [5]
Spirituális témák és művészet [6]
Minden egyéb [5]

MENÜ

KERESÉS

HONLAPJAINK

MINI CHAT
500

~ NEKED HOZTAM... ~
Főoldal | Flash játékok | Fórum! | Fotóalbum | Jigsaw Puzzle | Képgyűjtemények | Könyvek, filmek, TV-rádió | Vendégkönyv
Főoldal » Fórum! » Html, számítástechnika » Online képszerkesztés

2023-06-01, 14:25 | Megtekintések: 2617 | Hozzászólások: 0 | Helyezés: 0.0/0
Online képszerkesztés
Online képszerkesztő és képátméretező programok
Animált gif készítése online
Animált feliratokAnimált gif készítése online

Mindegyik program angol nyelvűPICASION

Olyan online program, amellyel össze tudjuk fűzni az animációnk képkockáit vagy meglévő - akár animált - gif képünket át tudjuk méretezni és el tudjuk forgatni.

A kész képet azonnal megtekinthetjük és a jobb gomb segítségével a szokásos módon a számítógépünkre tudjuk menteni.

http://picasion.com/MAKEGIF

Érdekes animációkat készíthetünk a programmal. Az animációk általában torzító effektek.

http://makegif.comFOTOFLEXER

Részlet a tanarblog.hu ajánlásából:

A teljesség igénye nélkül néhány érdekesség a Fotoflexer arzenáljából: animációkat helyezhetünk el a képen, torzíthatunk, kicserélhetjük a piros szemeket, vághatjuk, díszíthetjük, és végül letölthetjük az elkészült alkotást a gépünkre.

Ami esetleg nem az oldal iskolai használata mellett szól: mivel webes alkalmazásról van szó, képeket úgy tudunk tördelni, ha előbb feltöltjük azokat a saját gépünkről, majd a szerkesztés végeztével letöltjük a képeket a gépünkre. Mindez nem jelent gondot, ha a kép kis méretű, de ha egy osztálykiránduláson digitális fényképezőgéppel készült szép nagy (kb. 1 MB) képet szeretnénk szerkesztgetni, akkor óhatatlanul lelassít minket a feltöltés maximális sebessége.

Vagyis: ha az internetről leszedett, kisméretű képekkel szeretnénk játszani, az oldal hihetetlenül sok lehetőséget kínál, ha azonban az elkészült képet nem az interneten szeretnénk közzétenni, hanem offline használnánk, akkor továbbra is a fizetős képszerkesztők (pl. Photoshop) jelenthetik a megoldást.

http://fotoflexer.com/

A program angol nyelvű, a képeinkhez néhány animációt is szerkeszthetünk, de sajnos animált gifeket ide sem tudunk szerkesztéshez feltölteni.


Ez is egy jó animáció készítő, max. 5 képet tudunk animálni. Max. 450 pixel lehet a kép szélessége és a magassága
http://www.gifninja.com/CreateAGif.aspx

Még ezt ki lehet próbálni. (Nagyobb képet itt sem lehet készíteni)
http://www.createagif.net/

Ez a program nem méretezi át a képet. Max. 12 képet lehet animálni. A kezelése nagyon egyszerű
http://www.makeagif.com/


Sumo Paint képszerkesztő program

http://www.sumopaint.com/home/

A Sumo Paint egy ingyenes, mégis igazán professzionális eszköztárat nyújtó alkalmazás. Megszégyenít számos hasonló „offline” képszerkesztőt, mind a funkciók, mind az átlátható felület szempontjából. Ráadásul a Sumo paintet telepítenünk sem kell, egyetlen kattintás, és máris használhatjuk (mindössze egy böngészőre és a Flash plug-inre van szükségünk).
A program felülete nem hoz semmi kiemelkedő extrát a megszokott képszerkesztő felületekhez képest. Bal oldalon találjuk a különféle eszközöket, jobb oldalon pedig panelekre osztva a rétegkezelőt, a palettákat és az információs ablakot.


Nagyon jó gif szerkesztő és átméretező program. Csillogó kereteket, csillagokat, hulló animációkat és még rengeteg mindent tudunk a képünkbe beszerkeszteni. Minden csak pár kattintás műve.
Az online képátméretező programok közé is beraktam ezt a linket, mert a számtalan szolgáltatása mellett a kép átméretezésére és vágására is képes. Sok más képátméretező programmal ellentétben animált képekkel is elboldogul.

Online Image Editor

Gif, Png, Bmp és Jpg formátumokat ismer. Számítógépről és internetről is tudunk képet feltölteni. Mindenképpen próbáljátok ki, rendkívül jó!

A képfeltöltést a saját gépetekről végezzétek. Az interneten lévő képeket valamiért nem találja meg a program.

Water effect

Nagyon egyszerű program. A számítógépről feltöltünk egy képet és a program máris elkészíti a víztükröt. Beágyazott objektumként is tudunk rá hivatkozni, de akár el is menthetjük. Az alábbi képet néhány másodperc alatt készítettem.

Az online víztükör készítő programot itt találod
http://watereffect.net/


LUNAPIC

Egy rendkívül sokrétű online képszerkesztő program. Eső, víztükör, tűz, villám és még számtalan animáció effektet választhatunk ki, de ezen kívül elég színvonalas maga a képszerkesztő is.

http://lunapic.com/editor/

Animált feliratok készítése

http://www.gif-mania.net/animated-signatures/shared-figurines.html
Rengeteg lehetőség közül lehet választani. Szín, betűtípus, betűméret és figura.Az oldal olasz nyelvű, de ki lehet választani az angolt a jobb felső sarokban. Ékezetes feliratot nem tudunk készíteni.
 
Feliratok készítése és rengeteg egyéb lehetőség

http://www.glitterfy.com/glitter-words.phpSajnos a glitterfy feliratot ráteszi az elkészült képekre, de így is lehet szép dolgokat készíteni ezzel a programmal

Egyszerű effekteket is ki tudunk választani a számítógépünkön lévő képeinkre


Hozzászólások (0)
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
P-Art EviaDesign | Copyright Evia © 2023 | Top100