100 darabos Jigsaw Puzzle - Waterfall in the Forest

A TheJigsawPuzzles.com oldal puzzle játékai. Néha (nagyon ritkán) előfordul, hogy az oldal túlterhelt és a puzzle játékok nem tudnak betöltődni. A bal felső sarokban a Menu feliratra kattintva 3 kis ikon jelenik meg. A legfelső Pull pieces apart összerendezgeti a szélekre a darabkákat, alatta a Change Background megváltoztatja a hátteret. Többszöri kattintással többféle háttér közül választhatunk. A jobb felső sarokban a Show preview megmutatja az eredeti képet. Alul a kis villanykörte felvillant két darabkát, amelyek egymásba illenek. Ez egy kedves segítség. Mellette pedig az Edges only csak a sarkokat mutatja. (Ez nagyon hasznos funkció, mert mindig először a sarkokat rakjuk ki.) Még egy pause gombot és egy időmérőt találunk a jobb alsó sarokban, valamint a legszélén a teljes képernyő gombot. A játék játszható teljes képernyőn is!

Ha nem jelenik meg a játék
A puzzle a Flash Playert használja, ezért azt telepíteni kell. Ha már telepítve van, de csak egy nagy szürkeséget látsz a játék helyén, akkor kattints bele ebbe a szürkeségbe, és a Mozilla rá fog kérdezni, hogy használhatja-e a Flash Playert.

Ha akadozik a játék
Ez a Flash Player hibája. Egyes verzióknál a játék teljes képernyőn hibásan működik. Nem tudunk mit tenni, meg kell várni a Flash Player frissítését, talán abban kijavítják a kellemetlenségeket. (Elavult Flash Player használata nem ajánlott, mert az sebezhetővé teszi a számítógépet.)P-Art EviaDesign | Copyright Evia © 2023