Evia Üdvözöllek Vendég | Belépés | Regisztráció


NEKED HOZTAM...

Online Játékok és Filmek, TV, Rádió, Zene
Képgaléria, Honlapszépítés, Beszélgetés és Barátság
Főoldal Flash játékok Jigsaw puzzle Képgaléria Képgyűjtemények Filmek TV Rádió Fórum Ezotéria
MENÜ

Főoldal
Fontos, olvasd el!
Fórum
Linkajánlatok
Netes munkák
Online és letölthető filmek
Online Rádiók
Online TV csatornák
Saját lapjaink
Súgó
Vendégkönyv
JÁTÉKOK

Online flash játékok
Jigsaw Puzzle

Játékfajták szabályai
Súgó a játékokhoz
KÉPGALÉRIA

Gyűjtemények

Állatok
Design
Dollz
Hangulatjelek
Köszöntések
Sorelválasztók
Tájképek
Ünnepek
» Karácsony
Virágok
Weblapunkra

Kategória nélkül
Saját képeink
Legújabb képek
SÚGÓ


Súgó
Fontos, olvasd el!
Netes munkák


Jól fizető, megbízható internetes PTC munkák
ÚJ TAGJAINK

viktorarad
aladarkonya
phuongdta81
jeremyc1720
pidok60
cssanyi2
STATISZTIKA

Tagjaink száma: 608

Ma itt jártak:

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Kedves Barátunk, közösségi tagunk!
Olvasd el az alábbiakat, kérlek. Néhány rövid információ az oldal használatáról. A legtöbb kérdésedre itt megvan a válasz.


Regisztrálás

Ha már tagja vagy bármelyik uCoz hálózatnak és van uNet profilod, akkor nem kell regisztrálnod, csak lépj be azzal a jelszóval, amit az uNet profilod készítésekor megadtál. Az uNet ikonja így néz ki: . Ha nem sikerül a regisztrálás, kérj tőlem e-mailben külső regisztrálást itt: eviasorselemzes@gmail.com A válaszlevélben megkapod a belépéshez szükséges felhasználónevedet és jelszavadat.

Játékok

Az oldalunkon online játékokat találhattok. Ezeket saját magam válogattam össze a legjobbakból.

 • Online flash játékok Itt találhatjátok az online játékok legjobbjait, kategóriákra bontva. Érdemes minden kategóriába belenézni. Óriási a választék. Külön kiemelném a Minijátékok kategóriát, ahol rengeteg egypályás játék található. "Rejtett tárgyak" nem csak a Rejtett tárgyak kategóriában vannak. A "Hidden Objects" kategóriában elképesztő választékban találhattok "Hidden Objects packokat", ami általában 10-20 játékot jelent egy-egy név alatt. (Például "Best of Hidden Objects Pack I. vagy Hidden Objects mesék stb.) A Rejtett tárgyakhoz szokták még sorolni a "Kijutós", azaz "Escape" játékokat is. Nálunk ezek külön kategóriát kaptak. A különbségkereső játékoknak is saját kategóriájuk van!
 • Jigsaw Puzzle A kirakós puzzle gyűjteményünk, több száz képpel. Minőségi játék, nem csak a puzzle képek gyönyörűek, hanem a maga az online játékprogram is a legjobb!
Játékfajták szabályainak rövid leírása egy lista kategórianevekről és egy gyors bemutatása azoknak a játékfajtáknak, amelyek az oldalunkon is megtalálhatóak. Itt olvashatod el

A bal oldalsávban találjátok meg a "Játékok" menüt.

    

Az online flash és a jigsaw puzzle játékok között kedvedre válogathatsz. Szűkítheted a listát, ha valamelyik kategórianévre kattintasz.

 • Ha a bélyegképbe vagy a játék nevére kattintasz, be tudsz lépni a játékba, ahol a játék maga, a részletes leírás és néhány kép is található a játékról.
 • A "Stat" statisztika arról, hogy hányan nézték eddig meg a játékot. Mellette a hozzászólások száma.
 • Alatta a játék fajtája. Ebben a példában ez a "Connect Mahjong", ami egyébként nem azonos a hagyományos mahjonggal. A játékfajtákról és a játékszabályokról itt olvashatsz általános leírást.
 • A "Kat" a kategóriát jelenti, ahol ez a játék van. Jelen esetben ez a Mahjong játékok kategóriája.
 • Tipp: Helyezd az egérkurzort a bélyegképre, hogy láthasd a játék rövid leírását.
Megjegyzés: A játékokat saját magam válogattam össze, s bár több száz játék szerepel jelenleg az oldalunkon, nem a mennyiségre törekedtem, hanem a minőségre. Mindegyik játékhoz külön leírást is készítettem, darabonként leteszteltem őket, hogy csak a legjobbak kerülhessenek az oldalunkra.

Képgaléria

A képgalériát közösen használjuk. A személyes képeink mellett minőségi web design gyűjteményt találhattok a galériában.
Az oldalunk bal oldali sávjában "Képgaléria" címszóval látjátok azokat a fejezeteket, amelyek szerint szét van bontva a teljes galériánk. Kattintsatok bármelyikre fejezetnévre, hogy megnyíljon az almenü a kategóriák neveivel. A megjelenő kategórianevek bármelyikére kattintva megjelenik a képgalériánk a kiválasztott kategória tartalmával.

      

Képet te is tudsz feltölteni a galériánkba a "Kategória nélkül" helyre. A képet amit feltettél, át fogom tenni a megfelelő kategóriába, amennyiben nem hibás és nincs még meg a galériánkban. A személyes képeidet a "Saját képeink" közé tudod elhelyezni. Az oldalunk nem képtár; a helyet, amivel gazdálkodhatunk, jól be kell osztani. Szeretettel várom azokat a képeket is, amelyek rólatok szólnak, de 10 képnél többet ne tegyetek fel a személyes albumotokba. Spórolnunk kell a hellyel. A személyes albumodból csak nagyon indokolt esetben törlök ki képet. (Közerkölcsöt vagy morált sértő, hibás, túlzottan sok helyet foglal)

Gyűjtemények

Az oldalunk egyik jellegzetessége, hogy több ezer képet találhatunk itt. Amit csak tudtam, elhelyeztem a képgalériában, de akadnak olyan készletek (például betűkészletek vagy rendszerikonok), amelyek a gyűjteményeink között kaptak helyet, mert ezek a képek összetartoznak, "készletet" alkotnak és együtt érdemes látni és használni őket. Hogy kellemesen tudjunk böngészni a gyűjteményekben, készítettem egy katalógust az itt lévő képekhez. Az alábbi második képen ezt a katalógust láthatjátok.

   


A képgalériánkban böngészve a képek miniatűrjét látod.

 • Ha a felhasználó nevére kattintasz, az adatlapjához tudsz ugrani. Ha a címbe vagy a képbe, akkor a képet (bordó háttérrel) és alatta a hozzászólásokat fogod látni. A "Kép megtekintése teljes méretben" feliratot akkor látod, ha a kép nagyobb, mint itt. Csillogó és mozgó gifeknél a csillogást csak eredeti méretben lehet látni
 • Ha pedig a LBOX feliratra kattintasz, akkor felugró ablakban láthatod meg a képet (világos háttérrel).
 • A képek alatt látsz még egy "Link" és egy "Img" feliratot, mellettük apró betűkkel valamilyen szöveget. Ha ebbe az apró betűs szövegbe kattintasz, vágólapra tudod másolni a teljes kép linkjét vagy img kódját. (Internet explorerben automatikusan, Mozillában jobb klikkel másolás).


LBOX ablak így néz ki:
 • Ha ebben az ablakban nem fér el a teljes kép, akkor egy kis tájkép-ikon  jelzi a teljes méret megtekintését a jobb alsó sarokban. (ezen az illusztráción nincs ilyen, mert elfér a kis szürke LBOX-ban a kép) Diavetítéshez szintén a jobb alsó sarokban a gombot nyomd meg. Hozzászólások írásához és megtekintéséhez a "Hozzászólás" feliratra kattints. 

Jó tanács, szívleld meg: Mielőtt kiválasztasz egy képet az oldaladhoz vagy üdvözlőszöveghez, döntsd el, hogy világos vagy sötét háttérre szeretnéd-e illeszteni. Vannak olyan képeink, amelyek álomszépen néznek ki sötét háttérrel, de világos háttérrel suta és idétlen. És ugyanez fordítva! Ha világos háttérre szeretnéd illeszteni a képet, nézd meg a LBOX (Lightbox) ablakban, ahol világosszürke háttérrel láthatod. Ha pedig sötét háttérrel, akkor nézd meg úgy, hogy a képre kattintasz és az oldalunk sötét hátterével láthatod a képet. Óriási különbségek vannak áttetsző hátterű képeknél!


Chat

 

Lehet az oldalunkon chatelni. Minden lap alján (a főoldalon középen) megtalálható. A chat szövegét a fenti képen lévő üres helyre írd. Be tudsz szúrni hangulatjeleket vagy BB kódokat is. A chat nem frissít magától. A frissítést be kell állítani a fenti kép szerint. Van az oldalunkon másik chat is, erről bővebben a súgóban olvashatsz.


Fórum
 • A fórumunk Honlapszépítés témakörében rengeteg hasznos információt olvashatsz webfejlesztésről, scriptekről, ingyenes programokról és még sok egyébről. Megoszthatod az ötleteidet, kérdéseket tehetsz fel. Amiben tudunk, segítünk Neked.
 • A Kikapcsolódásnak... témában böngéssz, ha vicceket szeretnél olvasni vagy leírni, videókat nézni vagy csak egyszerűen beszélgetni van kedved.
 • A Súgóban az oldal használatáról, annak technikai dolgairól tudunk beszélgetni.

Saját lap

Mindenki készíthet magának saját lapot. Ezt a "Saját lap" menüből tudod elérni. A saját lapod címében szerepeljen a neved. Itt tudunk téged elérni, ide írjuk a személyes üdvözléseinket neked. A saját lap nem készül el automatikusan, neked kell azt létrehoznod az "anyag hozzáadása" feliratra kattintva. A saját lapodat bármikor szerkesztheted. Videót vagy scriptet a "teljes szöveg" részbe tegyél. A "rövid leírás" legyen tényleg rövid. A saját lapok megnyitásakor nem a te saját lapod, hanem az összes saját lap fejlécét látod. Az alábbi képen Robi és Veronika saját lapjának fejléce látszik. Ha be akarsz menni Robi saját lapjába, akkor kattints a fehér "Robi oldala :P" feliratra. Ha a barátodat üdvözölni akarod, akkor a hozzászólásban meg tudod ezt tenni. Próbáld ki, nézd meg valakinek a saját lapját! Tekerj egy kicsit lejjebb, az összes hozzászólás alá, és ott megtalálod a "- Hozzászólás hozzáadása - " gombot (a Chat felett. Ne keverd össze a Chattel!)
További szolgáltatásaink

Az oldalunkon találhatsz online filmeket, tévé és rádió csatornákat, zeneszobát és linkajánlatokat, ahova te is felrakhatsz anyagot. Ahogy a saját lapnál, ugyanúgy ezeken a helyeken is a fejlécekkel találkozhatsz először. (Lásd előző kép) A fehér színű címbe kell kattintani, hogy a teljes bejegyzést el tudd olvasni és hozzászólást írni. Hogy éppen melyik bejegyzésben (vagy játékban, képgalériában stb.) vagy, azt azonnal láthatod, ha az oldal felső részére pillantasz. Robi példájánál maradva, az alábbi képen láthatod, hogy milyen az, amikor beléptünk egy bejegyzésbe:
Súgó

Interaktív súgót találsz a fórumunkban itt: Neked hoztam közösség súgója


Szabályzat

Kedves Barátaim!

Szabályok helyett inkább azt mondom, ezek a kéréseim.
Nem reklámozunk sem saját terméket, sem internetes munkát, sem a szolgáltatásainkat. Az mlm típusú ajánlatok is reklámnak számítanak. Akkor is, ha a szeretet nevében teszitek. (Sokunknak elegünk van már a reklámokból) Ha valaki emelt-díjas telefonos szolgáltatást ajánl, azonnal kizárom a közösségből. Ha szolgáltatást szeretnél felajánlani, tedd azt szerényen a saját oldaladon.

Tilos az oldalon bárhol közerkölcsöt sértő vagy rasszista tartalom feltöltése, illetve ilyen link elhelyezése. Ezért szintén kizárás jár. Vigyázzatok, hogy ne töltsetek fel vírusos vagy trójai tartalmat. Ne hackeljétek meg az oldalt :)

Nem politizálunk.

Érezd jól magad a közösségben, ha tetszik, ajánld másoknak is. Minden jó szándékú érdeklődőt várunk.

Szeretettel:

 Evia

ÜDVÖZÖLLEK

Belépés
Regisztráció
KERESÉS

EVIA MANDALÁK


Mandala poszterek papírra és vászonra
Mandala elemzések
CSODÁS POSZTEREK


Álomszép poszterek papírra és vászonra
KÖZÉRDEKŰ INFÓ


Olyan információk, amelyekről érdemes tudnunk. (Csalások, átverések stb.)
VILÁGUNK


Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
GYŰJTEMÉNYEK


Képgyűjteményeink
Katalógus a gyűjteményekhez
CHAT SZOBA


Belépés a chat szobába
vagy új ablakban
BARÁTAINK


Naplementés órák
Karácsonyi órák
Veronika Nap oldala
Fizető netes munkák
Művészet és ezotéria
Álomszép poszterek
Evia bordó vendégkönyve
Best Friends
Top 100
Copyright Evia © 2017