Evia Üdvözöllek Vendég | Belépés | Regisztráció
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Oldal 1 / 11
Fórum » Kikapcsolódásnak... » Zene, zene, zene... » Megasztár 2010
Megasztár 2010
Evia Dátum: Szerda, 2011-03-30, 14:58 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Megasztár 2010

Már nem olyan, mint régen. A zsűri meghatározza az egész műsor hangulatát... (Mennyivel más az X-Faktor a négy mentorral!)

Kállay-Saunders András

Róla nem kell sokat mondanom. Nagyon tehetséges, a lányok bálványa. Néha még előfordulnak hamis hangok... De ettől függetlenül, akár már most elkezdhetné a saját albumát, megvan hozzá a képessége. A profizmus ott van benne!

Mercy - (Egy nagyon jó dal)

Killer - Papa was a Rolling Stone (Ez a másik nagy kedvencem. András fenomenális volt itt!!!)

 
Evia Dátum: Szerda, 2011-03-30, 15:00 | Üzenet # 2
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
MEGASZTÁR 2010.11.12. - 7. döntő

Megasztár - 2010.11.12 - 7. döntő
Ezen a napon két kiemelkedő felvételt hallottam a Megasztárban.

Kállay-Saunders András - Sorry seems to be the hardest world

A másik Szíj Melinda a Moon River című dallal (Audrey Hepburn stílusban)

Melindának csodálatos és egyedi hangja van, ez teszi őt kiemelkedővé, ettől "jobb", mint a többi versenyző. Megvan a technikája is, amivel a hangját kezeli és mély érzelmek, amelyek a dalaiban is megjelennek. Azonban neki, Melindának, mint személynek nincs olyan átütő egyénisége, ami valakit igazi művésszé tehet. Az egyediség, a különlegesség mind megmarad a dalai technikai részében. A megmagyarázhatatlan, ami nem technika, nem érzelem-feltörés, hanem valami más, belső, lelki "katarzis", az nincs ott.
András ezzel szemben az úgynevezett "őstehetség", akinek a hangja egészen más, talán nem is nevezhető szépnek, de maga az ember, a lényével sugároz valami többletet. És eddig sikerült is ezt beleraknia (többé-kevésbé) az előadásaiba is.
Valószínűleg a Megasztárt 2010-ben Melinda fogja nyerni, mert egyelőre elég annyi, hogy kedvenc előadóink (Barbra Streisand stb) másolatát megtaláljuk benne. De ha egy koncertre elmegyünk valamikor évek múlva, az egyediséget, a megismételhetetlent, a "művészt" fogjuk keresni. Én úgy érzem, hogy ezt inkább András tudja nekünk közvetíteni.

 
Evia Dátum: Szerda, 2011-03-30, 15:03 | Üzenet # 3
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
MEGASZTÁR - 2010.10.30.

Kiesett Kállay Saunders András, helyette ott maradt néhány giccs... De szerencsére megmaradt még Tolvai Renáta. Talán a zsűri érdekes összetétele határozta meg a szavazóközönség összetételét is, talán azok tudnak többet szavazni, akiknek több a pénzük, nem tudom. Ahogy Presser Gábor mondta, Albinoni Adagiojából giccset csináltak. Én mindenesetre lenémítottam a tévét, mert nem akarok egy Koós János-féle show műsorban mulatós stílusban feldolgozott klasszikusokat hallgatni. És nem akarok erre emlékezni, amikor Albinonit hallgatok.
És hogy hol vannak az értékek? Mindenesetre ott volt a két színpadon álló síró énekesekben: Kállay-Saunders Andrásban és Tolvai Renátában.

Volt az estének egy kellemes része is, amikor újra láthattuk Rúzsa Magdit, a 2006-os Megasztár győztesét. Annak idején nála nem voltak kétségei sem a zsűrinek, sem pedig a közönségnek. Annak azért örülhetünk, hogy Rúzsa Magdi nem a mostani Megasztárban versenyzett. Nagyon fájdalmas lett volna látni, hogy lesöprik a színpadról a 30-as és a 60-as évek giccses nótáival.

Melindával nincs semmi bajom. Ő is tudja, hogy kevés ahhoz, hogy Megasztár legyen, és zavarja is, hogy a rajongói többet látnak benne, mint ami ő maga.

Renáta ma csodálatosan énekelt, de András is nagyon jó volt. Ugyanezt nem tudom elmondani a másik két versenyzőről.

 
Evia Dátum: Szerda, 2011-03-30, 15:05 | Üzenet # 4
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
2010.12.11

A Megasztárról még egy mondat: Szíj Melinda esett ki, s bár én mindig azt mondtam, hogy Melinda kevés, a közönség mégis őt szerette a legjobban. Valamiféle manipulációt látok abban, hogy éppen őt rakták ki. Olyan érzésem van, mint 2006-ban, amikor valahogy elintézték, hogy Rúzsa Magdi mellett a döntőben egy férfi legyen, és teljesen igazságtalan módon kirakták Póka Angélát egy hétköznapi, semmitmondó férfi énekest benn hagyva (Varga Feri). Most ugyanazt érzem, kirakták az idősödő asszonyt, hogy dinamikus legyen majd a döntő, ahol egy férfi és egy nő szerepel majd. - Azért az biztos, hogy a mostani Megasztárban nincs Rúzsa Magdihoz hasonló énekes.

Vendégszereplőként Rúzsa Magdi: Gabriel

 
Evia Dátum: Szerda, 2011-03-30, 15:08 | Üzenet # 5
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
MEGASZTÁR - 2010.12.17.

Véget ért a Megasztár, Tolvai Renáta lett a győztes. Nagyszerűen és intelligensen énekelt.
Maga a műsor a szenzációt hajszolta. Elhívták az összes eddigi Megasztár győztest és a versenyzőket is. Sok régi elfeledett arcot láttunk. Sajnos Póka Angélát nem láttam sehol. Mester Tamás is kiállt énekelni, s bár ő sosem volt a kedvenc előadóm, elmondhatom, hogy az előadása fergeteges volt. Legalábbis a Megasztár színvonalához képest.
Valódi öröm számomra, hogy nem kell tovább eltűrnünk a zsűri tagjait, főleg azt, aki a bal szélen ült. :)

Mester Tamás: Let's just run now

A győztes Tolvai Renáta: Hurt

 
Evia Dátum: Szombat, 2011-10-08, 23:15 | Üzenet # 6
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Kállay Saunders András - Fly (Cole Rmx 2011)És valóban...

Kállay Saunders András - Csak veled...

 
Fórum » Kikapcsolódásnak... » Zene, zene, zene... » Megasztár 2010
Oldal 1 / 11
Keresés:

Copyright Evia © 2017