Regisztráció | Belépés
BELÉPÉS

MENÜ

KERESÉS

HONLAPJAINK

MINI CHAT
500

~ NEKED HOZTAM... ~
Főoldal | Bejegyzések | Flash játékok | Fotóalbum | Jigsaw Puzzle | Képgyűjtemények | Könyvek, filmek, TV, rádió online | Vendégkönyv
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Oldal 1 / 11
Fórum » Honlapszépítés » Hasznos és fontos webhelyek » Média szolgáltatások online
Média szolgáltatások online
Evia Dátum: Péntek, 2011-07-22, 00:45 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Online tv és rádió csatornák

Információk a világ elérhető tv csatornáiról. Amelyik nézhető online is, azt ezen az oldalon lehet is nézni. Keresni lehet országok és kategóriák szerint is. A lejátszás általában windows media player vagy flash objektum. (Angol nyelvű oldal)
Amikor megpróbáltam elindítani egy-egy csatornát, általában nem jártam sikerrel.
http://tv-live-online.com/

Rengeteg online tv és rádió adás. Van amelyik működik és van jó sok, ami nem. Beágyazott windows media playert használ, a jobb klikk működik
http://onlinetvradios.com/

Egy magyar hely, ahol szintén sok-sok tv és rádióadó található. Kevés közöttük ami tényleg működik. Ez az oldal is a windows media playert használja, de itt a jobb klikk nem működik.
http://thor.hu/
 
Evia Dátum: Péntek, 2011-07-22, 00:48 | Üzenet # 2
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Online rádiók

Magyar oldal, rengeteg rádiócsatornával. Elég sok működik is belőlük. Windows media playert használ. A beágyazható kódokat is tartalmazza az oldal. Nagyon hasznos!
http://www.i-fm.hu/

Egy olyan magyar oldal, ahol rengeteg rádiót hallgathatunk. Külön felugró ablak tartozik mindegyik rádió csatornához. Beágyazható kód nincs, de elképesztően nagy a választék. A felugró ablakok nagyon jól működnek! Ha valaki itt nem talál magának zenét, akkor sehol sem. Windows media playert használ, Jobb klikk működik.
http://www.livemusic.hu/site/site_main.php?site=search

És még egy. Angol nyelvű oldal, szintén rengeteg rádió csatornával. Beágyazható kódot nem tartalmaz, felugró ablakban sem tudjuk megjeleníteni, de legalább meg tudunk ismerkedni számos rádiócsatornával. Saját lejátszót használ, nem sok esélyünk van a kód megszerzésére. (A hackereknek igen, de nehéz dolog)
http://streema.com/
 
Evia Dátum: Péntek, 2011-07-22, 01:11 | Üzenet # 3
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
1.FM - rádió
Ez egy rendkívül jó zenei online szolgáltatás. Egyetlen rádió, de nagyon sok zenei adója van a klasszikusoktól kezdve a diszkón át egészen a goa stílusig. A zenék új ablakban szólalnak meg, windows media playert használnak, jobb klikk működik. (Ha valaki tudja, hogy a jobb klikkel miféle információkat szerezhetünk meg, annak ez igen hasznos!)
http://www.1.fm/
 
Evia Dátum: Péntek, 2011-07-22, 11:36 | Üzenet # 4
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Dunát lehetne rekeszteni a rengeteg online TV és Rádió csatornákat tartalmazó weblapokkal. Csak a legjobbakat ajánlom Nektek. Most is találtam egy nagyon hasznosnak ígérkező, átlátható magyar oldalt, ahol tévé, rádió adásokat nézhetünk és hallgathatunk. Beágyazható kódot nem adnak, de a jobb klikk működik, hogy meg tudjuk tekinteni az adatokat. Windows media playert használ.
Nem mindegyik adó működik, a lista is hiányos... Meg kell nézni és eldöntitek.
http://www.web-tv-online.extra.hu/gotv.html
 
Evia Dátum: Péntek, 2011-07-22, 11:53 | Üzenet # 5
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Top Online TV
Kicsit lassan kapcsol és elég sok csatorna nem működik. Beágyazható kódok vannak, jobb klikk is működik. Nem sikerült teljesen megtudnom, de azt hiszem, amerikai oldal. Windows media playert használ.
A kódok beágyazását nem ajánlom, mert megbízhatatlannak tartom.
http://top-online.tv/
 
Fórum » Honlapszépítés » Hasznos és fontos webhelyek » Média szolgáltatások online
Oldal 1 / 11
Keresés:

P-Art EviaDesign | Copyright Evia © 2017 | Top100