Evia Üdvözöllek Vendég | Belépés | Regisztráció
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Oldal 1 / 11
Fórum » Kikapcsolódásnak... » Flashxed mánia » Flashxed bemutatása
Flashxed bemutatása
Evia Dátum: Szerda, 2013-12-18, 18:11 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Kiemelkedően jó logikai játék! Ezt ki kell próbálni, de előtte olvasd el ezt:

Ha betöltés után megjelenik egy pici ablak, kattints az ALLOW feliratra!
Húzogasd egymás mellé az azonos színű golyókat, míg mindegyik el nem tűnik! Ha valamilyen nehézséged támad, az alul lévő menüvel újrakezdheted (RESET) vagy visszamehetsz a főmenübe (MAIN).

A játék betöltése után a listából ki kell választanod, hogy melyik típusú játékkal akarsz játszani. Bal oldalon láthatod a csomagokat (pack), jobb oldalon pedig a csomag tartalmát. A bal oldali oszlopban látod azt is, hogy a csomagban hány játék van és ebből hányat csináltál végig. Jobb oldalon pedig a játékokat felsorolva a fantázianeveikkel. Ott az is fel van tüntetve, hogy hány lépésből lehet megoldani a játékot, és ebből neked hányból sikerült.

Összességében rengeteg pálya van ebben az apró játékban. Amikor a játékot elkezded, a "Children", azaz gyerek csomag indul el. Ez nagyon könnyű. De ami azután jön! A rozsdás agyat nagyon meg tudják dolgoztatni ezek a feladatok!

A kiválasztott pályára rá lehet kattintani és újra kezdeni. Ha pirossal van felírva a lépések száma, az azt jelenti, hogy a pályán megnyomtad már a "SOLVE" gombot, azaz végignézted már a pálya megoldását. Ezt a csúfságot csak úgy tudod eltüntetni, ha a böngésződből törlöd a sütiket. De ebben az esetben az összes megoldásod eltűnik!Ebben a fórumban szeretném megosztani az egyes pályák megoldásait. Ha ennél jobb megoldásotok van egy-egy pályára, akkor örömmel veszem, ha itt, ebben a fórumban leírjátok a "Felhasználók megoldásai" topikba.

Minél kevesebb lépésszámból sikerül egy pályát megcsinálni, a megoldás annál jobb. Ha több lépésszámból oldunk meg egy pályát, mint amennyi meg van adva, akkor a megoldásunk barna színű lesz, ha kevesebből, akkor zöld. Ha pedig ugyanannyiból, akkor kék.

Minden packot végigcsináltam már, és a hozzászólásokban packonként szeretném leírni a megoldásokat. Ez egy kicsit időigényes, de egyszer majd csak kész leszek vele. Ha egy pályához nem készítettem leírást, az csak azért van, mert a pálya egyszerű és leírás nélkül is könnyen meg lehet oldani.

Kellemes szórakozást kívánok ehhez az egyszerű, de zseniális játékhoz
 
Evia Dátum: Szombat, 2014-10-18, 11:03 | Üzenet # 2
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Ebben a fórumban leírom a pályák megoldásait. A leírás tömör és egyértelmű. Ha valaki még kezdő ebben a játékban, vagy a megoldások leírását nehezen érti, akkor javaslom, hogy olvassa el a Children's Pack leírását. Ebben minden fontos dolgot megtalálsz a játékkal és a megoldások leírásával kapcsolatban is.

Nyisd meg a fórumban a leírást, és nyisd meg magát a játékot is. A játék ablaka kicsi. Helyezd ezt az ablakot a fórum ablaka fölé, és miközben olvasod a leírást, csináld is meg a pályákat.
 
Evia Dátum: Szerda, 2015-06-24, 10:48 | Üzenet # 3
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Példaképpen készítettem egy videót az egyik pálya megoldásáról. Erre a pályára büszke is vagyok, mert 42 lépés helyett sikerült 31 lépésből megcsinálnom.

A videó:


A pálya leírása pedig:

31/42 Speak
    1. Fenti s.zöld jobbra eggyel, v.zöldre
    2. Legfelső rózsaszín balra le 2-vel, aranyra
    3. 3 Rózsaszín össze
    4. Bal lila jobbra le eggyel, aranyra
    5. Fenti kék balra le 3-mal
    6. Bal lilák össze
    7. S.zöld balra le 2-vel, narancsra
    8. Össze: aranyak, bal alsó v.zöldek
    9. Bal narancs balra eggyel
    10. Össze: szürkék, narancsok
    11. Jobb lila jobbra eggyel, v.zöldre
    12. Össze: lilák, 3 v.zöld, kékek
 
 
Fórum » Kikapcsolódásnak... » Flashxed mánia » Flashxed bemutatása
Oldal 1 / 11
Keresés:

Copyright Evia © 2017