Evia Üdvözöllek Vendég | Belépés | Regisztráció
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Oldal 1 / 11
Fórum » Fontos dolgok, információk, súgó » Közérdekű információk » Gyerekeket rabolnak... (Olvassátok el!)
Gyerekeket rabolnak...
Evia Dátum: Csütörtök, 2011-11-10, 14:08 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Egyik ismerősöm küldte ezt a levelet:

S.O.S. SEGÍTSETEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szeretném minden ismerősöm figyelmét felhívni!!!!!! Győrben egy nagy fekete autóból 4jól szituált fiatalember szólít le, fiatal (14-18 év közötti) fiúkat és lányokat, valamilyen utcát, hidat, vagy bármit keresve. Amikor a leszólított gyerek elmondja, hogy merre van, amit keresnek, úgy tesznek, mintha nem hallanák, ...és közelebb hívják az illetőt. Miután ő gyanútlanul közelebb megy, megpróbálják az autóba tuszkolni, és ha ez sikerül, a gyereket innentől kezdve senki nem látja többet. Egyik ismerősöm lányát próbálták meg így elrabolni(péntek, fényes nappal a Szigethy Attila utcában! ADY VÁROS ), de neki szerencsére sikerült elmenekülnie. A rendőrség tud a dologról, de valamilyen okból nem publikálja, azért írtam, hogy mindenki beszélgessen el a csemetéjével, és akit tud, értesítsen erről, amit írtam, mert tényleg nem vicc....!!!! Ha már hallani nem lehet róla sehol, legalább itt figyelmeztessétek az ismerőseiteket!! "Én most beszéltem egy ismerősömmel telefonon,és Ő azt mesélte,hogy Egerben is lesötétített fekete Mercedesszel szedik össze a 14 - 19éves gyerekeket!Hol élünk?A Rendőrség ilyenkor mit csinál????? KÉRLEK, ADD TOVÁBB, MERT ÉLETEKET MENTHETSZ VELE!!!!!"
 
vicus61 Dátum: Csütörtök, 2011-11-10, 22:36 | Üzenet # 2
Csoport: Barátok
Üzenetek: 7
Helyzet: Offline
Ez elég szomorú!
Köszönjük a felhívást!
Csak azt nem értem,hogy olyan közösségi oldalakon,ahol több százezer ember jár naponta,óránként és percenként,ott miért nem olvastunk még erről?!
Egyáltalán honnan származik a cikk vagyis mi a forráscím?
Minap került az oldalamra egy felhívás...Becsületesen továbbítottam is és ekkor kaptam egy üzenetet,hogy a cikk már 2 éve kering a neten,azon belül azon a bizonyos közösségi portálon.
Gondolhatjátok,hogy mennyire volt kellemetlen :((
Ettől függetlenül mindenki vigyázzon a kicsinyeire!
És mindenki másra meg önmagára is.
Szép estét mindenkinek!
 
Evia Dátum: Csütörtök, 2011-11-10, 23:54 | Üzenet # 3
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Az Iwiwen kaptam levélben. Minden hasonló üzenetet közzéteszek, amint hozzájutok. Jobb az elővigyázatosság. Talán ezzel segíteni is tudok.
Ha a Facebookra gondolsz... hát ott én legtöbbször reklámokat és linkeket kapok, amit pedig írok azt legtöbbször nem is lájkolják. Ha van bármiféle hasonló figyelmeztető üzeneted, oszd meg itt, a "közérdekű információk" fórumunkban. Ezt el szokták olvasni a látogatók, igaz nem reagálnak rá, de nem is az a lényeg. Fő, hogy elolvassák és tudják. És attól, hogy két éve kering egy felhívás, még lehet aktuális ma is. Inkább meg kellett volna köszönniük. Te nem olvastad korábban és valószínű, hogy a barátaid sem. Mert ha olvasták volna, szóltak volna neked is... Én úgy gondolom, mindenképpen jól tetted, hogy tovább adtad a felhívást.
 
vicus61 Dátum: Péntek, 2011-11-11, 23:47 | Üzenet # 4
Csoport: Barátok
Üzenetek: 7
Helyzet: Offline
Szia Admin,szép estét!
Azt hiszem,kicsit félreértettük egymást.
Bocsánat :((
 
Evia Dátum: Szombat, 2011-11-12, 11:25 | Üzenet # 5
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Én is bocsánat.
Ma kaptam egy személyes üzenetet, amelyben az áll, hogy ez az egész biztos hogy kamu. Lehet, én nem tudom. De azért legyünk éberek. És készítsük fel a gyerekeinket a "cukros bácsi" szitukra.
 
vicus61 Dátum: Vasárnap, 2011-11-13, 13:55 | Üzenet # 6
Csoport: Barátok
Üzenetek: 7
Helyzet: Offline
Elég szomorú,ha valaki ilyen hírek terjesztésével vagyis inkább kitalálásával szórakozik!
Mindenkinek csodás vasárnapot kívánok!
 
Fórum » Fontos dolgok, információk, súgó » Közérdekű információk » Gyerekeket rabolnak... (Olvassátok el!)
Oldal 1 / 11
Keresés:

Copyright Evia © 2017