Evia Üdvözöllek Vendég | Belépés | Regisztráció
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Oldal 1 / 11
Fórum » Fontos dolgok, információk, súgó » Az oldal használata » Hol tudok beszélgetni? (hol oszthatom meg a gondolataimat)
Hol tudok beszélgetni?
Evia Dátum: Szerda, 2011-03-30, 15:43 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Beszélgetni a NEKED HOZTAM és a Művészeti és ezoterikus közösségben is tudunk. Rengeteg lehetőségünk van, nem csak a fórumban.
A két közösség között a különbség:

A NEKED HOZTAM oldalon csodaszép képeket tárolunk, honlapszépítéssel foglalkozunk, vidám dolgokról beszélgetünk, játszunk, zenét hallgatunk, tévét nézünk és szórakozunk. A beszélgetések a fórumunkban történnek.

A Művészeti és ezoterikus közösségben a lét magasabb értékeit kutatjuk. Itt általában komolyabb beszélgetéseket folytatunk. Itt nem csak a fórumban tudjuk a gondolatainkat megosztani, hanem a főoldalról elérhető Beszélgetések menüpontban is. Teljes cikket is írhatunk a Cikkek fejezetben.

Tehát beszélgetni bárhol tudsz... Hogy hol tedd, az attól függ, hogy miről szeretnél beszélni. Néha velem is előfordul, hogy nem tudom hirtelen eldönteni, hogy egy gondolatomat melyik közösségünkben osszam meg (és főleg, hogy melyik kategóriába tegyem...)

Hozzászólásokat mindig mindenhova tudunk írni. A fényképek alá, az online tévéműsorokhoz, a zeneszobába...

 
Fórum » Fontos dolgok, információk, súgó » Az oldal használata » Hol tudok beszélgetni? (hol oszthatom meg a gondolataimat)
Oldal 1 / 11
Keresés:

Copyright Evia © 2017