Evia Üdvözöllek Vendég | Belépés | Regisztráció
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Oldal 1 / 11
Fórum » Fontos dolgok, információk, súgó » Az oldal használata » Regisztrálás (Regisztrálás az oldalra)
Regisztrálás
Evia Dátum: Szerda, 2011-03-30, 15:38 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Online

A regisztrálás menete

Ha még nem vagy tagja az uCoz hálózatnak (nincs még uNet profilod), regisztrálnod kell. Ez abból áll, hogy rákattintasz a regisztráció feliratra, kitöltöd az űrlapot, majd a Regisztráció gombra kattintasz. Kapsz egy emailt, amelyben véglegesíteni kell a regisztrációdat. Az email címe:uNet - Welcome to our community!
Rá kell kattintani az emailben található linkre. Két link van összesen, a felsőre kell kattintanod. Ez a szöveg áll a link felett: To finish your registration follow this link

Ha már tagja vagy az uCoz hálózatnak
(van már uNet profilod), azt onnan is tudod, hogy regisztrációkor azt a hibaüzenetet kapod, hogy ezt az email címet egy másik uNet felhasználó használja. Ebben az esetben nem kell regisztrálnod, egyszerűen csak belépsz, mintha már régóta tag lennél.

Ha nem látod jól a biztonsági kódot:
A biztonsági kód az a színes kép, amiben egy számsor van, és be kell írni, hogy a gép tudja, nem vagy robot.
Én sem látom... Amikor regisztráltam, tízszer is elrontottam a kódot. Aztán az egyik barátom egy nagyon egyszerű dolgot mondott: használjak nagyítót. Nekem adminisztrátorként naponta többször is be kell ütnöm a biztonsági kódot. Egyszerűen a monitorhoz teszem a nagyítót, és kristálytisztán látszik a számsor.

Ha a program azt mondja, hogy hibás a biztonsági kód

Többen jeleztek, hogy nem tudnak regisztrálni az oldalra, mert a program mindig azt mondja, hogy hibás a biztonsági kód. A biztonsági kódot csak regisztrációkor kell megadni, utána már nem lesz szükség rá. Tehát ha ezzel az üzenettel találkozol, lépj ki a mozillából, majd lépj be ismét (a biztonsági kód elolvasásához én nagyítót használok, mert nekem is nehéz elolvasni). Ha ezek után sem fogadja el a program a biztonsági kódot, lépj ki az oldalról és törölj minden olyan sütit, amelyben benne van az uNet vagy uCoz szó. (A mozilla menüjében: Eszközök/Beállítások/Adatvédelem, és ott az "Eltávolítani az egyes sütiket" feliratra katt)

Ha végképp nem megy a regisztrálás
akkor beregisztrállak külsőleg. Ebben az esetben belépéskor nem az email címedet, hanem a felhasználónevedet kell megadnod. Ehhez írj emailt vagy hívj fel telefonon (+36) 30 243 1318.

Előfordulhat, különösen Gmailes felhasználóknál, hogy az email, amit visszaküldök, a spamok közé kerül. Megkérlek, hogy ellenőrizd le a bejövő postáddal együtt a spamokat is. Ha valaki külső regisztrálást kér tőlem, azt legkésőbb egy napon belül elvégzem és elküldöm az emailt is jelszóval és felhasználónévvel együtt.

Szabály:
A közösségben nincs üzlet. Nem reklámozunk sem terméket, sem online munkákat. Politikával nem foglalkozunk. Kerüljük a vallási és egyéb fanatizmust.
 
Evia Dátum: Szerda, 2011-03-30, 15:38 | Üzenet # 2
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Online
Ha már tagja vagy az uCoz hálózatnak (olyan közösségnek, aminek a nevében benne van az ucoz szó), akkor nem kell regisztrálni, csak belépni azzal a jelszóval és email címmel, amivel a másik uCoz közösségbe is szoktál.
 
Fórum » Fontos dolgok, információk, súgó » Az oldal használata » Regisztrálás (Regisztrálás az oldalra)
Oldal 1 / 11
Keresés:

Copyright Evia © 2017