Evia Üdvözöllek Vendég | Belépés | Regisztráció


NEKED HOZTAM... Fórum

Online Játékok és Filmek, TV, Rádió, Zene
Képgaléria, Honlapszépítés, Beszélgetés és Barátság
Főoldal Flash játékok Jigsaw puzzle Képgaléria Képgyűjtemények Filmek TV Rádió Fórum Ezotéria
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Oldal 1 / 11
Fórum » Fontos dolgok, információk, súgó » Az oldal használata » Hol van a saját lapom? (saját lap a közösség minden tagjának)
Hol van a saját lapom?
Evia Dátum: Szerda, 2011-03-30, 15:25 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 360
Helyzet: Offline
A saját lapjainkat itt találod: Saját lap a NEKED HOZTAM közösség tagjainak.
A bal oldali menüsávból és a jobb oldali "Üdvözöllek" dobozból is el tudod érni.

A saját lap nem automatikusan jön létre. Ha neked még nincs, kattints az "Anyag hozzáadása" feliratra, és címnek a nevedet add meg. Például: "Erzsike oldala" (ha a felhasználóneved Erzsike).

A "Rövid leírás" mezőbe a mottódat írd. Ide kisebb képet vagy sorelválasztót is tehetsz, hogy látványosabb legyen a fejléced. A rövid leírásban lévő kép és szöveg listázáskor is látszik.

A "Teljes szöveg" mezőbe pedig kedved szerint képeket, szöveget, videókat vagy zenéket tehetsz fel, vagy bármit, amire lehetőséget ad a program. Flash beszúrására is van lehetőség, sőt a html kódot is szerkesztheted. A teljes szöveg kitöltése nem kötelező.

Próbáld ki, készítsd el a saját lapodat, hogy tudjunk üdvözölni és írni neked, személyesen.

 
Evia Dátum: Péntek, 2011-04-29, 11:02 | Üzenet # 2
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 360
Helyzet: Offline
Kedves régi ningesek!
Az uCoz hálózat más mint a ning. Szerintem jobb, de a ninghez képest van egy hiányossága. Itt a rendszer nem készíti el automatikusan a saját lapot.

A saját lapok megnyitásakor nem a te saját lapod, hanem az összes saját lap fejlécét látod. Az alábbi képen Robi és Veronika saját lapjának fejléce látszik. Ha be akarsz menni Robi saját lapjába, akkor kattints a fehér "Robi oldala :P" feliratra. Ha a barátodat üdvözölni akarod, akkor a hozzászólásban meg tudod ezt tenni. Próbáld ki, nézd meg valakinek a saját lapját! Tekerj egy kicsit lejjebb, az összes hozzászólás alá, és ott megtalálod a "- Hozzászólás hozzáadása - " gombot (a Chat felett. Ne keverd össze a Chattel!)
Hogy éppen kinek a saját lapján vagy, azt azonnal láthatod, ha az oldal felső részére pillantasz. Robi példájánál maradva, az alábbi képen láthatod, hogy milyen az, amikor beléptünk egy bejegyzésbe:

 
erzsike Dátum: Csütörtök, 2011-05-12, 16:03 | Üzenet # 3
Csoport: Barátok
Üzenetek: 2
Helyzet: Offline
Nagyon szépen köszönöm, hasznos információt.

 
Fórum » Fontos dolgok, információk, súgó » Az oldal használata » Hol van a saját lapom? (saját lap a közösség minden tagjának)
Oldal 1 / 11
Keresés:

        Chat       
Copyright Evia © 2017