Regisztráció | Belépés
BELÉPÉS

MENÜ

KERESÉS

HONLAPJAINK

MINI CHAT
500

~ NEKED HOZTAM... ~
Főoldal | Bejegyzések | Flash játékok | Fotóalbum | Jigsaw Puzzle | Képgyűjtemények | Könyvek, filmek, TV, rádió online | Vendégkönyv
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Oldal 1 / 11
Fórum » Honlapszépítés » Tanulás: Html, Windows, Grafika stb. » Szerkeszd itt a Html kódot! (Minden egy helyen, itt online szerkesztheted a weblapodat)
Szerkeszd itt a Html kódot!
Evia Dátum: Péntek, 2011-07-29, 00:52 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Erre a helyre gyűjtöm azokat a kellékeket, amelyek html szerkesztéskor fontosak lehetnek...
Minden amit itt látsz, online működik. Semmiféle telepítést nem igényel. Azonnal használható!


Html kódszerkesztő
Szerkeszd itt, ezen az oldalon a html forráskódot! Válassz a kódszerkesztők közül!
(Az alábbi szerkesztők nem teljes html oldalt készítenek, hanem csak azt, ami a body tagon belül van. Scriptek és php kódok a vizuális felületen nem látszanak) Ezek a szerkesztők alkalmasak blog vagy cikk készítésére is.

Egyszerű felülettel egy nagyszerű kódszerkesztő


Egy sok funkcióval bíró kódszerkesztő, az itt lévő online verziót minimum 1280 képpont széles monitorokhoz ajánlott. Ha nem látod a szerkesztő felületet, nyomd meg az "Editor with all features" gombot.


Egyszerű, régi felületű kódszerkesztő (Talán ez a lejgobb! Bár nem annyira szép a felülete). Az ékezetes betűket a html kódban átalakítja kódokká, de sajnos ezt nem teszi meg az "Ű" és "Ő" betűkkelColor Picker
Itt kiválaszthatsz egy színt a színpalettáról, majd a kiválasztott szín kódját beillesztheted a forráskódodba vagy akár a Photoshop színválasztó ablakába. Nagyon egyszerű, gyors kis program. Nézd meg!
UTF-8 karakterek HTML kódjai
Egy gyors és nagyszerű online kód-átalakító (Az ékezetes betűk néha hibásan jelennek meg a weboldalunkon. Ez a hiba lehet azért, mert a szolgáltatónál nincs helyesen beállítva, lehet a böngésző beállítása vagy akár a saját forráskódod fejlécével is a probléma. Ha az ékezeteidet átalakítod kóddá, minden esetben helyesen fognak megjelenni. A legtöbbször az "Ű" és "Ő" betűk okozzák a gondot)
A "Select Method" lenyíló listában válaszd ki a "HTML entities" lehetőséget!


Ha nem tudod, hogy miféle gondot okozhatnak a html-ben az ékezetek, kattints ide:
http://evia.ucoz.hu/forum/11-111-1HTML Head kód generátor
Ezzel a kis segédlettel meg tudjuk szerkeszteni az oldalunk head részét. (Azaz mindent, ami a body tag előtt van. Ide tartozik az oldal felirata, a meta tagek és a háttérszín is)
Teljes körű angol nyelvű súgó és kiegészítők
Ha html szerkesztéskor elakadnál a kódok írása közben, feltétlenül látogasd meg ezt az oldalt. Angol nyelvű, de teljes szintaktikai leírást találsz benne. Html, css, xml és még sok fontos dolog! (Ez a legjobb oldal, amit ebben a témakörben találtam)
http://www.quackit.com/html/online-html-editor/


 
Evia Dátum: Péntek, 2011-07-29, 00:52 | Üzenet # 2
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Magyar nyelvű kódszerkesztő oldal, Raizel felhasználónk oldalán találtam

A WYSIWYG (ejtsd: „vizivig”, IPA: [wɪziwɪg]) egy angol betűszó, mely a „What You See Is What You Get”, azaz az „amit látsz, azt kapod” kijelentő mondatból származik. Forrás: wikipedia

Egyszerűen és gyorsan kezelhető html kódszerkesztő program. Mindenkinek szeretettel ajánlom a figyelmébe!

http://raziel70.coolpage.biz/editor/_samples/fullpage.html

 
Fórum » Honlapszépítés » Tanulás: Html, Windows, Grafika stb. » Szerkeszd itt a Html kódot! (Minden egy helyen, itt online szerkesztheted a weblapodat)
Oldal 1 / 11
Keresés:

P-Art EviaDesign | Copyright Evia © 2017 | Top100