Evia Üdvözöllek Vendég | Belépés | Regisztráció
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Oldal 1 / 11
Fórum » Honlapszépítés » Honlapszolgáltatók, tárhelyek » Egyéb közösségi hálózatok
Egyéb közösségi hálózatok
Evia Dátum: Szerda, 2011-03-30, 11:36 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 359
Helyzet: Offline
Hát... nem találtam az uCozhoz foghatót. Már pár hónap eltelt azóta, hogy a Művészeti és ezoterikus közösséget és a Honlapszépítést elkezdtem fejleszteni és most már biztosan állíthatom, hogy a ning a közelébe sem jöhet.

A fórumban több oldalról is leírtam már a tapasztalataimat, de mindenhol voltak problémák. Ha van egyéb tapasztalatotok, írjátok meg. Addig is, egy gyors összegzés néhány közösségi oldalról

Spruz - lassú és már fizetős. Ismerem őket, nem volt korrekt, amit csináltak, amikor népszerűsíteni akarták magukat. Erről külön topik is van: Spruz, a feketeleves

Socialgo - Az uCozzal összehasonlítva nagyon szegényes, kevés lehetőséggel. Erős korlátozások vannak az ingyenes használathoz. A rendszer lassú, a reklámok bosszantóak.

Webs - Összesen 40 mbyte szabad tárhely, de nem ez a legnagyobb gond. Szintén szegényes a felépítése, sok a korlátozás és kevés a lehetőség. Ez a rendszer is lassú.

Grou.ps - Ők kezdetben fűt-fát ígértek, de végül szintén lekorlátozták a lehetőségeket és a tárhelyet is. Tele van hibákkal.

Ning - Az egyetlen olyan oldal, ahol magyar felülettel találkozhatunk. Minőségében az uCozhoz hasonlítható leginkább, de szolgáltatásaiban elmarad tőle. A beépített chat az egyetlen, ami jobb, mint nálunk, bár nem lehet testre szabni és képeket sem lehet beilleszteni (nálunk igen). Sajnos nem lehet korlátozni azt, hogy valaki az üdvözlésekhez a képeket feltöltse-e vagy beillessze. A beillesztés nem foglal tárhelyet. Előnye, hogy mindenkinek van saját lapja, ahova egyetlen kattintással el lehet jutni (nálunk mindenki maga csinálja meg a saját lapját, igaz nagyon egyszerűen) A ninges hálózatok még most is a legnépszerűbbek. A tulajdonosok nem bírják fedezni a költségeket és ezért sok helyen a tagoknak is fizetniük kell.

Ezek az oldalak mind közösségi hálózatok, ezért a felépítésük is más (fejlettebb), mint az egyszerű weblapoké. Weblapokat készíthetünk elég sok helyen, például lapunk.hu, sokoldal.hu, mindenkilapja.hu, hupont.hu, atw.hu, elodal.hu és még sorolhatnám. Ezek a helyek ingyenesek, erős korlátokkal, és általában csak arra elegendőek, hogy készítsünk néhány menüpontot, ahova szöveget vagy képeket rakunk be.

 
Fórum » Honlapszépítés » Honlapszolgáltatók, tárhelyek » Egyéb közösségi hálózatok
Oldal 1 / 11
Keresés:

Copyright Evia © 2017