Regisztráció | Belépés
BELÉPÉS

MENÜ

KERESÉS

HONLAPJAINK

MINI CHAT
500

~ NEKED HOZTAM... ~
Főoldal | Beszélgessünk! | Flash játékok | Fotóalbum | Jigsaw Puzzle | Képgyűjtemények | Könyvek, filmek, TV-rádió | Vendégkönyv
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Oldal 1 / 11
Fórum » Honlapszépítés » Honlapszolgáltatók, tárhelyek » network.hu (tapasztalataim a network.hu közösségről)
network.hu
Evia Dátum: Szerda, 2011-03-30, 11:13 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 275
Helyzet: Offline
A network.hu egy ismert közösségi oldal. Több tízezer felhasználója van, szinte minden témakörrel foglalkozik, ami érdekli a nyilvánosságot.

Tudnod kell, hogy ha a network.hu-n regisztrálsz és létrehozol egy "klubot", annak a moderátora lehetsz, de tulajdonosa nem. Szigorú szabályok korlátozzák a klubokat, ezek a szabályok határozzák meg, hogy egy klub értékes vagy felesleges. Ha egy klubot létrehozol, de kevés tag csatlakozik hozzád, 30 nap türelmi idő után a klubodat megszüntetik. Ha sokan csatlakoznak hozzád (akár több ezren is), de 30 napig inaktív vagy, a klub vezetését elveszik tőled, és azt már nem is kaphatod vissza.

Korlátozások a tagok részére: ha egy nap 10 olyan levelet küldesz ki a barátaidnak, akkor már spamveszély van. Ha ezekben a levelekben olyan weboldalra hívod fel a figyelmet, ami nem a network hálózathoz tartozik, büntetés jár érte, méghozzá az, hogy soha többet nem írhatsz levelet senkinek a hálózatban. (Én is jártam így, amikor az uCozos Művészeti és ezoterikus közösségemről írtam a barátaimnak, de sikerült visszakönyörögnöm magam) A szabályzat szerint a saját reklámok is tiltva vannak, de az én önismereti klubomat folyton telepakolták az emeltdíjas jósnők a hirdetéseikkel. (Azért beszélek múlt időben, mert egy ideje lemondtam a közösség vezetéséről.)

Zsúfolva van fizetett reklámokkal és Google hirdetésekkel, ezek néha élvezhetetlenné teszik az oldal használatát. Sajnos a blogbejegyzések elejére, végére is pakolnak reklámokat. Néha azt sem tudjuk, mi tartozik a bloghoz és mi az, ami már reklám.

Videókat, fényképeket tetszés szerint illeszthetsz az oldalra, de hogy ezek megmaradnak-e, arról a klub vezetője dönt. Ha a vezető te vagy, tagjaid létszáma meghaladja a százat és biztos, hogy rendszeresen látogatod az oldalt, feltöltöd tartalmakkal (egy hónapban legalább két bejegyzést készítesz), akkor a képeid és a videóid megmaradnak. Fájlok és mp3 fájlok csatolására nincs lehetőség.

Az oldal népszerű, sokan szeretik, de jobb tagnak lenni mint klub vezetőnek. Könnyen meg lehet tanulni a network.hu használatát, kezdők is elboldogulnak vele.

 
Fórum » Honlapszépítés » Honlapszolgáltatók, tárhelyek » network.hu (tapasztalataim a network.hu közösségről)
Oldal 1 / 11
Keresés:

P-Art EviaDesign | Copyright Evia © 2017 | Top100