Armed With Wings 3 - Ügyességi
Fantasztikus akciójáték fantasztikus történettel. Hősünk karddal és mágiával száll szembe a pokol teremtményeivel. Legjobb barátja egy sas, akit néha arra kell használni, hogy lehozzon a magasból egy kulcsot, kinyisson egy kaput, esetleg rajta lendüljünk át a szakadék túloldalára (1. kép). Képességeinket fejleszteni, illetve új képességeket szerezni a kovácsnál tudunk (2. kép), aki a városban él, ahova minden Chapter (stage) elején jutunk el. Ha leesünk a szakadék mélyére, vagy elfogy a hősünk élete, akkor az adott szoba elejétől kezdünk. A Story mód mellett van még egy Survival (Túlélő) mód is, ahol sok kicsi ellenfelet, majd a pályák végeiről megismert bossokat (főnököket) is le kell győzni.

Tipp: A szobák elején küldd mindig előre a sast, hogy terepszemlézzen, mert van néhány hely, amit csak egyszer lehet elérni, ha melléugrottál, már nem lehet elérni.
Ajánlom a Boosters-ek (egyik menüpont a kovácsnál) közül a special- és a healt-regeneration-t.

Lassú gépen a játék akadozhat, főleg az elején.

Irányítás: Mozogni a nyilakkal tudunk.

Hősünkkel:
A-ököl;
S-kard;
D-speciális mágia;
W-váltás a sas irányítására (Túlélő módban ide választhatunk még egy mágiát-ajánlom a teleportálást)

A sassal:
A-markolás (pl kulcsot); S-Marad! (így tudunk majd később hősünkkel ráugrani és továbblendülni-az irányítás visszamegy a hősünkre); W-váltás a hősünk irányítására és a sas követi őt
 

1. kép


2. kép


3. kép


Játék indítása


A játék a "Játékstart" oldalról swf fájlját használja. Ha esetleg nem indulna el, vagy bármi gondot észleltek vele, jelezzétek, hogy ki tudjam cserélni az swf linket. A chatben tudtok üzenni.
P-Art EviaDesign | Copyright Evia © 2019